Scroll Top

Drept Penal

AVD Legal Consulting are o experienta considerabila in domeniul dreptului penal, astfel Vă vom oferi asistenta juridica in domeniul penal, la cel mai inalt nivel, atat la faza de urmarire penala, cat si in fata instantei de judecata. Asistenta de care puteti beneficia priveste si dosarele penale aflate in instanta de apel sau recurs ori in cai extraordinare de atac.

Garantam clientilor servicii juridice profesioniste tratându-va cauzele cu maxima eficienta si diligenta. Avem capacitatea si resursele necesare pentru a ne ocupa de probleme penale in mod direct, mai ales de cazurile complexe, precum infractionalitatea organizata, economica, informatica, etc.

Daca aveti calitate de banuit, invinuit si condamnat, trebuie sa actionati cit se poate de rapid, pentru a nu fi gasit vinovat și condamnat de catre o instanta de judecata. Situatia dumneavoastra poate fi intotdeauna imbunatatita daca aveti alaturi un avocat de drept penal care sa actioneze operativ si care sa va ofere o consiliere specializata.

N.B.! Banuitul, invinuitul sau inculpatul are dreptul sa fie asistat de aparator pe tot parcursul urmaririi penale si al sedintei de judecata, iar organele judiciare sunt obligate sa-i aduca la cunostinta acest drept.