Scroll Top

Înființare companii în Moldova

D

Dreptul comercial și dreptul afacerilor sunt în interdependență și perfectă relaționare. De aceea, în momentul în care se hotărăște înființarea unei firme dar și pe parcursul dezvoltării afacerii este nevoie de un avocat profesionist pentru o bună administrare a acesteia.

Înființarea unei societăți comerciale poate reprezenta pentru dumneavoastra un pas foarte important în viață. De aceea este necesar sa aveți alături o echipă competentă și cu experiență.

Ca și în viață, și în afaceri primii pasi sunt extrem de importanți. Să facem primii pași în afaceri împreună cu AVD Legal Consulting!

Pentru aceia dintre dumneavoastra pentru care o nouă firmă sau o nouă afacere nu reprezintă o noutate, cabinetul nostru de avocatură este un partener de încredere gata să va ofere servicii la cele mai înalte standarde.

Beneficiind de serviciile noastre de consultanță și asistență juridică puteți evita neplăceri sau chiar pierderi financiare cauzate de întocmirea necorespunzătoare a întregii documentații necesare înființării și funcționării unei societăți comerciale.

Pachetul complet de servicii pe care vi le oferim – vă permite, să înființați în cel mai scurt timp o societate comercială, cu multiple obiecte de activitate.

– Consultanță gratuită cu privire la tipul de firma dorită, dacă aceasta va fi sau nu platitoare de TVA, precum și alte probleme de drept comercial ce pot apărea;
– Rezervarea nume firmă;
– Redactarea Actului constitutiv al firmei, ce va cuprinde datele dvs, obiectul de activitate, capitalul social, condițiile de funcționare, condițiile de lichidare;
– Redactarea Declarației de administrator și a declarației de asociat în cadrul unei societăți comerciale, asigurînd îndeplinirea condițiilor legale;
– Redactarea Actului privind deținerea sediului social (contract de comodat sau contract de închiriere);
– Depunerea Capitalului social;
– Obtinerea Cazierului fiscal;
– Ridicarea Certificatului de înregistrare și predarea acestuia clientului.