Scroll Top

Despre noi

AVD Legal Consulting

Prestăm servicii de consultanță juridică și asistență juridică calificată complexă, oferindu-Vă soluții juridice eficiente și suportul pentru asigurarea bunei funcționări a activității Dvs.

FILOSOFIA NOASTRĂ

Compania noastră îşi întemeiază activitatea pe principii de onestitate si respect faţă de clienţi, având ca titulari avocați profesioniști, jurisconsulți, mediatori, cu o practică avansată în jurisprudenţă. Echipa noastră nu oferă doar servicii juridice și nu se bazează doar pe cunoștințele de specialitate. Având o capacitate de intelegere profunda a intereselor clientilor, noi Vă oferim soluții integrate și adaptate fiecărei situații în parte.

DE CE NOI ?

Suntem profesioniști, iar principiile noastre de activitate sunt: rapiditatea, efectivitatea, confidențialitatea.
În urma beneficierii de serviciile noastre Dvs Ve-ți fi plăcut surprinși de rezultate obținute, de rapiditatea noastră și de profesionalismul de care vom da dovadă.
Modalitatea noastră de lucru Vă va oferi un confort optim de a Vă concentra asupra dezvoltării companii, iar de partea juridico-legală ne ocupăm noi.

CE FACEM ?

Oferim o gamă variată de servicii juridice, concentrându-ne în special pe Litigii şi Arbitraj, Insolvenţă, Societăți, Dreptul muncii, Dreptul afacerilor, Proprietate intelectuala, Contracte, Drepturi reale.
Mai multe detalii privind serviciile de consultanță, asistență și reprezentare juridică pe care le oferimpersoanelor fizice si persoanelor juridice le găsiți în secțiunea “Domenii de activitate.”

Adevărata pace cere recunoașterea drepturilor omului.
Daca ai nevoie de ajutor…
Noi te putem ajuta