“AVD Legal Consulting”

oferă servicii juridice de înaltă calitate, bazate pe onestitate si respect faţă de clienţi, având ca titulari avocați profesioniști şi cu o practică avansată în jurisprudenţă, cu posibilitatea de reprezentare în fața oricărei persoane de drept privat, precum și în orice instanţă din Republica Moldova cât şi peste hotare.

PRINCIPII DE ACTIVITATE
 • Calitatea şi profesionalismul
  În cadrul companiei activează profesioniști, care au confirmat, în mod repetat, abilitățile înalte în executarea sarcinilor dificile.
 • Abordarea individuală
  Nu există o panacee universală contra “tuturor problemelor”. Compania „AVD LEGAL CONSULTING”  îşi construieşte activitatea doar în baza situaţiei reale a Clientului, pentru a evita, de la bun început, orice tipare şi preconcepţii.
 • Receptivitatea
  În orice proiect, succesul depinde, în mare măsură, de rapiditatea adoptării şi aplicării deciziilor manageriale. Receptivitatea este unul din elementele cheie ale activităţii noastre.
 • Confidenţialitatea
  În cadrul lucrului cu informaţiile şi documentele Clienţilor noştri, respectăm stricta confidenţialitate şi excludem orice scurgere de informaţii, inclusiv şi după încheierea colaborării.
ECHIPA “AVD Legal Consulting”

Suntem profesioniști, iar principiile noastre de activitate sunt: rapiditatea, efectivitatea, confidențialitatea. 

În urma beneficierii de serviciile noastre Dvs ve-ți fi plăcut surprinși de rezultate obținute, de rapiditatea noastră și de profesionalismul de care vom da dovadă.

andrei tarita-avd-legal-consulting-team
Andrei Tarîţa
Avocat

Andrei Tarîţă a făcut studiile la Universitatea de Stat din Moldova. Și-a început activitatea ca jurist în anul 2000, înregistrând o ascensiune continuă în domeniu.

Andrei Tarîță a activat în sectorul privat, acordând asistență și consultanță juridică companiilor ce activau în domeniul construcțiilor, agriculturii, financiar-bancar, imobiliar, etc.

Exercită profersia de avocat începând cu anul 2009, cu o înaltă specializare în dreptul civil, dreptul corporativ, financiar-bancar, investițional, concurențial, precum și alte domenii.

Andrei Tarîța este expert în negocieri comerciale și în reprezentarea intereselor în instanțele de judecată.

La fel, Andrei Tarîță se bucura de un portofoliu bogat de cazuri de reprezentare și în fața Curților Arbitrale Internaționale.

Vorbește fluent limba rusă.

+ 373 69 340 649
victoria-spinu-avd-legal-consulting-team
Victoria Spînu
Avocat

Victoria Spînu este absolventă a Universității de Stat din Moldova. După absolvirea Universității aceasta își continuă studiile în cadrul aceleiași instituții,  unde obține titlul de Master în Drept, cu specializare în dreptul procedurilor judiciare civile.

Cariera în domeniul juridic a Victoriei începe  în anul 2007, activând in sectorul privat, în domeniul dreptului comercial.

A oferit consultanță și asistență juridică pentru companii de top din Moldova, axându-se pe dreptul afacerilor, dreptul muncii, corporativ, contractual, internațional privat etc.

Este specializată în dreptul investițional, dreptul internațional privat, corporativ, contractual, afacerilor,  muncii, familiei etc.

Din anul 2018 Victoria Spînu devine mediator internațional acreditat de către CEDR (Centre for Effective Dispute Resolution), având competențele necesare pentru medierea litigiilor internaționale, dintre subiecți ai diferitor state.

Vorbește fluent limba română, rusă, italiană și engleză.

+ 373 60 175 522
dorel-rotaru-avd-legal-consulting-team
Dorel Rotaru
Avocat

Absolvent al Universității de Stat din Moldova, facultatea Drept, și-a început cariera în anul 2000.

Dorel Rotaru a activat de-a lungul timpului in sectorul privat în calitate de consilier juridic pentru companii cu renume, precum și instituții financiare cum ar „DAAC-Hermes” S.A., B.C. “Fincombank” S.A., B.C. “Moldinconbank” S.A. și altele.

Dorel Rotari se bucură de o reputație bazată pe profesionalismul său și pe câștigurile de cauză avute.

Este specializat în dreptul comercial, contractual, bancar, penal etc.

Avocatul  Dorel Rotaru se bucură și de o experiență vastă în domeniul participării la examinarea cauzelor penale, asistând persoanele fizice și juridice în cadrul acestor procese.

Pe lângă licența de avocat, Dorel Rotaru este deținătorul Atestatului pentru desfăşurarea activităţii de mediator nr.120 din 24.06.2011, eliberat de catre Academia de Administrare Publică de pe lîngă Preşedintele Republicii Moldova, mediind litigii cu caracter patrimonial și personal nepatrimonial pe cauze civile și penale.

Vorbește fluent limba română, rusă, engleză.

+373 69 501 695
NU EZITAŢI SĂ NE CONTACTAŢI
Indiferent de faza procesuală în care se află cazul Dvs: instanţa de fond, apel, recurs sau revizuire, dacă aveţi nevoie de un avocat cu experienţă în domeniu să vă reprezinte interesele în fața justiției.